HomeAdvocaatMr. C.J. van Beers

Mr. C.J. (Chris) van Beers

Chris is gespecialiseerd in het Vastgoedrecht. Hij adviseert particulieren en ondernemers en procedeert op het gebied van aanbestedingsrecht, bouwrecht, huurrecht, burenrecht en vastgoed gerelateerde verjaringsperikelen.

Aannemingsovereenkomsten, koopovereenkomsten, huurovereenkomsten, notariële aktes en kadastrale uittreksels bevatten voor Chris geen geheimen. Het is voor hem een uitdaging om bij complexe juridische vraagstukken met inventieve oplossingen te komen. De adviserende rol is hem op het lijf geschreven. Immers, voorkomen is beter dan genezen. Maar ook in de rechtszaal zorgt Chris dat zijn pleidooi staat als een huis.

Chris is sinds 2014 verbonden aan Tanger Advocaten. Voor zijn overstap naar Tanger Advocaten was Chris werkzaam bij de rechterlijke macht en in het onderwijs.
Zijn onderwijskundige achtergrond, werkervaring bij de rechterlijke macht en inhoudelijke kennis van zaken, zijn terug te vinden in zijn efficiënte manier van werken en communiceren.

Chris studeerde Nederlands Recht, met een onroerend goed specialisatie, aan de Universiteit te Leiden en is in 2014 beëdigd als advocaat.

Chris heeft de specialisatieopleiding Grotius Onroerend Goedrecht afgerond. Hij is daarbij actief betrokken bij verschillende ondernemersverenigingen, zoals BNI Alkmaar Connect en het ontbijtnetwerk Bread & Brains.

Chris heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Deze registratie verplicht hem om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.