Mr. I.E. van der Bijl (Inga)

Inga is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij heeft (onder andere) veel ervaring op het gebied van echtscheidingsprocedures, alimentatieverzoeken, verdeling van huwelijksgoederengemeenschappen en de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden.
Daarnaast is Inga gespecialiseerd in het erfrecht. Regelmatig staat zij erfgenamen, de legitimaris of executeur bij, zowel in als buiten rechte. Vooral in meer gecompliceerde ruzie’s over de erfenis.

Inga is een bevlogen advocaat die het belang van haar cliënten altijd voorop stelt. In overleg met haar cliënten stemt zij de meest geschikte strategie af, waarbij zij te allen tijde het behalen van het beste resultaat in een zo kort mogelijke periode nastreeft. Inga schuwt een procedure niet, maar als blijkt dat er in overleg tot een oplossing gekomen kan worden, zal Inga dit altijd proberen te bereiken.

Naast haar werk vindt Inga het leuk om hard te lopen. Met enkele van haar collega’s heeft zij aan de Dam tot Damloop meegedaan. Ook gaat Inga graag lekker uit eten, en houdt zij van reizen.

Inga studeerde Strafrecht en Privaatrecht aan de Universiteit van Tilburg en is direct na het afronden van haar studie, in 2011, bij Tanger Advocaten aan de slag gegaan.

Inga is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (de Vfas). Zij heeft de volgende opleidingen met goed behaald resultaat afgerond:

 • Juridische Opleiding Familierecht;
 • Mediation Opleiding;
 • Juridische Specialisatieopleiding Familierecht.

Inga heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 • Kantoor Haarlem

  023-5121400
 • Mobiel telefoonnummer

  06-171 65 810
 • E-mail

  i.e.van.der.bijl@tanger.nl
 • Download vCard

Mijn specialisaties voor particulieren

Mijn specialisaties voor organisaties

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 023-5121400 of 06-171 65 810 of laat uw gegevens achter

"*" geeft vereiste velden aan