Juridische hulp bij een scheiding

Uitgangspunt als familierecht advocaten is dat wij er alles aan doen om de echtscheiding zo goed en voortvarend mogelijk te regelen. Want dat is wat doorgaans het beste is voor iedereen. U krijgt goed en duidelijk advies over uw rechten en plichten bij een scheiding. Wij helpen u de juiste keuze te maken en leggen de gemaakte afspraken goed vast in een convenant. De procedure zelf is dan een kwestie van weken. 

Meer informatie hierover vind je in ons praktische “Kennisdocument Scheiden”.
Deze download je hier.

Scheiding goed en snel regelen

Helaas is het niet altijd mogelijk om een scheiding goed en snel te regelen. Want goed en snel regelen kan alleen als beide ex-partners redelijke uitgangspunten hebben. Wanneer echter één van de twee onredelijke uitgangspunten heeft, of het onderste uit de kan wil, dan kan het er in een echtscheidingsprocedure harder aan toe gaan. En ook dan zijn wij bij uitstek de juiste advocaat. Wij kennen het recht, wij kennen de jurisprudentie en al onze familierechtadvocaten hebben zeer veel proceservaring. Wij proberen altijd met onderhandelingen tot het gewenste resultaat te komen. Maar als dat niet lukt, als er geen vooruitgang is, dan aarzelen wij niet om te procederen. Want de ervaring leert dat onder de druk van een procedure de zaken sneller worden opgelost.

Dus is het simpel en eenvoudig, dan doen wij het snel en goedkoop. Ligt het lastig en moeten “alle registers open”, dan gaan wij er tegen aan.

Eenvoudig advies inwinnen

Wij helpen onze klanten regelmatig met een kort eerste advies. In onze kennisdocumenten vindt u veelal de benodigde basisinformatie. Maar mocht u verdere vragen hebben dan kunt u altijd besluiten vrijblijvend advies in te winnen. Onze klanten waarderen het dat juist dit soort korte, snelle vragen daadwerkelijk snel worden geregeld. Als service. In een gesprek van circa 30 minuten kunnen wij kennismaken en u aangeven hoe wij u kunnen helpen. Geheel vrijblijvend, zonder kosten. Dit kan online of op een van onze locaties in Velsen-zuidAlkmaar en Haarlem.

Wilt u meer informatie ontvangen van één van onze specialisten ? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op!

Geslacht
Naam(Vereist)

 

Onze familierecht specialisten zijn lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars, vFAS.