De advocaten van


grote en kleine ondernemers, overheden, organisaties én particulieren


Behulpzaam, ondernemend en buitengewoon goed in ons vak

Onze advocaten vormen het hart en de ziel van ons kantoor: professionals die elke dag met veel kennis van zaken en minstens zoveel enthousiasme klaarstaan voor onze relaties. Zaken worden steeds complexer en vragen om steeds preciezere oplossingen. De kunst is om daarin snel, praktisch en resultaatgericht te handelen. Hoe groot de uitdaging ook is, we gaan ‘m graag aan. Want problemen oplossen, dat kunnen we als geen ander.

De deur staat altijd open

We begonnen ooit als hét advocatenkantoor van IJmuiden, waar iedereen binnen kon lopen. Nu hebben we drie vestigingen en een goede naam in héél Noord-Holland. Maar in essentie doen we nog steeds hetzelfde: mensen helpen. We zijn dichtbij, onze drempel is laag en ons empathisch vermogen is groot. Cliënten kunnen altijd hun verhaal kwijt, of even bellen met een vraag.  Korte, snelle adviezen zijn gratis. Mensen voelen zich thuis bij ons.

Tanger in het kort

  • Bijna 50 jaar toonaangevend in Noord-Holland en daarbuiten
  • Vestigingen in Velsen, Haarlem en Alkmaar
  • Actief in vrijwel alle rechtsgebieden plus tiental specialisaties
  • Evenwichtige samenstelling van gespecialiseerde advocaten, advocaten algemene praktijk en para-legals
  • ISO-gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem
  • 24/7 bereikbaar

De advocaten van

verantwoordelijkheid nemen en praktische oplossingen

Om impact te maken, heb je persoonlijkheid nodig

De advocaten van Tanger hebben allemaal hun eigen stijl. Die ruimte en die vrijheid, dat past bij onze onafhankelijke, pro-actieve en ondernemende instelling. We tikken geen dossiers weg, maar we zijn persoonlijk betrokken en werken met een grote bevlogenheid aan onze zaken. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich echt gehoord en optimaal bijgestaan voelen. Met alles wat daarvoor nodig is.

De advocaten van

daadkracht en snelheid

Waar heeft u hulp bij nodig?