Kantoor Haarlem


Ons advocatenkantoor Haarlem is gevestigd in de monumentale villa aan het Staten Bolwerk 3. Dit is tegenover het Centraal Station.

Vanuit het advocatenkantoor Haarlem worden klanten geholpen uit het zuidelijk deel van Noord-Holland. Bijvoorbeeld: Haarlem, Heemstede, Overveen, Vogelenzang, Aerdenhout, Bloemendaal, Hoofddorp en wijde omgeving. Tanger Advocaten is een van de grootste in het arrondisement Noord-Holland en bevat specialisten voor alle grote rechtsgebieden.

Over de vestiging Haarlem

Ons kantoor in Haarlem is in 1864 gebouwd in opdracht van mr. A. Volckert Teding van Berkhout. Het advocatenkantoor maakt deel uit van de Bolwerken die in 1821-1822 zijn veranderd in een stadspark naar ontwerp van J.D. Zocher jr.

Het pand was bestemd voor bewoning en kantoorruimte. In 2002 verkeerde het pand in een deplorabele toestand. In de periode 2003-2004 heeft er een grote renovatie plaatsgevonden. De fundering is vernieuwd en de parterre is uitgegraven om deze beter bruikbaar te maken. Alle installaties zijn vernieuwd en ook uitwendig zijn gevels en kozijnen gerestaureerd. Onder leiding van Studio De Scheemaker uit Amsterdam is ervoor gekozen om de 19e eeuwse stijl niet te imiteren.
Het interieur van ons advocatenkantoor in Haarlem is verrassend waarbij een combinatie is gevonden tussen modern design en monumentale details.

Bent u op zoek naar een advocaat in Haarlem? Neem dan hieronder contact met ons op.
Onze gespecialiseerde advocaten nemen altijd snel contact met u op.

Geslacht
Naam(Vereist)

 

Contact Haarlem

  • Staten Bolwerk 3
    2011 MK Haarlem
    Telefoon 023-5121400