De advocaten van


investeren in onze mensen, kwaliteit en kennis


Geen tunnelvisie, maar een open blik.
Dat vormt je als advocaat

Bij Tanger kiezen we bewust voor brede dienstverlening en een groot aantal specialisaties. We focussen niet op de zakelijke markt, maar doen met net zoveel plezier particuliere zaken. We adviseren en procederen niet alleen, maar bieden ook mediation. Een brede ontwikkeling, kruisverbanden kunnen leggen, met gezond de beste oplossing adviseren: dat vinden we essentieel voor een advocaat. Daarom sparren we ook zo graag met elkaar, over zaken en over oplossingen. Het houdt ons scherp, en we genieten ervan. Eigenlijk doen we niets liever dan praten over ons vak.

Jonge advocaten leiden we eerst breed op, niet direct als specialist

We laten onze junior-advocaten ook het nodige pro deo werk doen: een goede leerschool. Met die brede basis en proceservaring word je simpelweg een betere advocaat, en misschien wel een completer mens. Dat klinkt wat  hoogdravend, maar als advocaat moet je kunnen meedenken en meebewegen met klanten. Goed kunnen luisteren vooral en psychologisch inzicht hebben. Als advocaat-stagiaire bij Tanger Advocaten wordt het je allemaal geleerd. Naast natuurlijk de nodige juridische vaardigheden.

Als advocaat moet je kunnen luisteren, kunnen coachen.

We staren ons niet blind op groei, we investeren liever in onze mensen en in onze klanten.

Natuurlijk, we zijn een jong en ambitieus team. Maar we zijn liever het beste dan het grootste full-service kantoor in de regio. We willen onze klanten vooral optimaal van dienst zijn, met stevige teams per rechtsgebied. En het verschil maken met de kwaliteit van onze mensen. Dáár investeren we in. Daarom kun je je bij ons volop door ontwikkelen en krijg je alle ruimte om de advocaat te worden die jij wilt zijn.