Studentstage

Tanger Advocaten is een full-service advocatenkantoor, met drie vestigingen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Velsen-Zuid.

Wij bieden jou als WO student in de afrondende (Master) fase van je studie, de gelegenheid om 2 maanden (fulltime) stage te lopen bij ons kantoor. Je bent gemotiveerd en bereid om een stevige bijdrage te leveren aan de zaken die wij doen voor onze cliënten. Je houdt je bezig met het voorbereiden van onder meer rechtszittingen, notities, adviezen, conceptprocesstukken en jurisprudentie/literatuuronderzoek. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan cliëntbesprekingen, jurisprudentie- en werkoverleg. En natuurlijk ben je welkom op kantoorborrels of andere activiteiten van kantoor.

Begeleiding

Advocaat Mitchel Schildwacht is je stagebegeleider. Natuurlijk kun je op elk moment van je stage bij hem terecht. Bij je opdrachten krijg je begeleiding van de advocaat die je de opdracht heeft gegeven.

Vergoeding

De vergoeding voor de studentstage bedraagt € 500,- bruto per maand (op basis van een 40-urige werkweek).

Waarom werken bij Tanger?

  • Bijna 50 jaar toonaangevend in Noord-Holland en daar buiten
  • We denken niet in problemen, maar in oplossingen
  • Er zit energie in wat we doen, omdat we er energie uithalen
  • Geen tunnelvisie, maar een open blik

Solliciteren

Als je wilt solliciteren naar een studentstage, ontvangen wij graag een motivatiebrief, CV en een kopie van je originele cijferlijst. Je kunt je brief sturen naar mr. M. Schildwacht (m.schildwacht@tanger.nl). Na een schriftelijke selectie wordt besloten of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Op basis van dit gesprek wordt besloten of je een studentstage krijgt aangeboden.