Arbeidsconflict

Niemand zit te wachten op een arbeidsconflict, zeker wanneer een werknemer zich daardoor ziek meldt. Wanneer je als werkgever vindt dat een werknemer ongeschikt is voor zijn/haar functie dan kan er mogelijk sprake zijn van disfunctioneren. Als werkgever moet je echter wel de nodige stappen zetten voordat hier, volgens de wet, sprake van is.

Natuurlijk wil je een eventueel arbeidsconflict niet laten escaleren.
Een traag en langdurig traject ligt op de loer.

Wat je wel moet doen lees je in ons kennisdocument. Deze download je hier.

 

Conflict voorkomen

Idealiter mondt onenigheid binnen uw bedrijf helemaal niet uit in een conflict. Duidelijke communicatie, heldere doelstellingen en een open bedrijfscultuur helpen hier veelal bij. Toch komt het voor dat dingen anders lopen dan verwacht. Tijdige betrokkenheid voorkomt problemen later. Als advocatenkantoor gericht op organisaties en ondernemers helpen wij in dergelijke gevallen met advies op het gebied van zakelijk arbeidsrecht.
Daarom zijn wij ook de sparringpartner van tal van HR-managers en ondernemers.

Gratis advies bij arbeidsconflicten

Wij helpen onze klanten o.a. door gratis korte, snelle adviezen te geven. Een opzet voor een waarschuwing, controle van een vaststellingsovereenkomst, meelezen bij reintegratie van langdurig zieke werknemers. Onze klanten waarderen het dat juist dit soort korte, snelle zaken kosteloos worden geregeld. Als service.

Wanneer beide partijen er echter niet uit lijken te komen staan onze gespecialiseerde advocaten klaar om u te ontzorgen. En ontzorgen betekent met oplossingen komen. Arbeidsrecht is op veel vlakken niet zwart-wit. Wel of niet op staande voet ontslaan? Voldoende dossier opgebouwd voor ontslag? Wat moet worden aangeboden om snel tot een vaststellingsovereenkomst te komen? Kunnen arbeidsvoorwaarden eenzijdig worden gewijzigd? Welke arbeidsvoorwaarden gelden na fusie of overname? In een gesprek van circa 30 minuten kunnen wij kennismaken en u aangeven hoe wij u kunnen helpen. Geheel vrijblijvend, zonder kosten.

Dit kan online of op een van onze locaties in Velsen-zuidAlkmaar en Haarlem.

Wilt u sparren met een van onze specialisten? Laat hieronder uw gegevens achter.

Geslacht
Naam(Vereist)