3FM Serious Request 2014

Hands off our girls

3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

Drie Dj’s gaan van 18 tot en met 24 december a.s. in het Glazen Huis op de Grote Markt in Haarlem om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp.

Tanger Advocaten is al bijna 40 jaar een toonaangevend advocatenkantoor in Kennemerland, met kantoren in Alkmaar, Haarlem en in de IJmond. In Haarlem zijn onze advocaten gevestigd in de monumentale villa aan het Staten Bolwerk 3, tegenover het Centraal Station.

Maatschappelijke betrokkenheid is iets waar wij als advocatenkantoor veel waarde aan hechten.

Nu Serious Request 2014 in Haarlem plaatsvindt, zijn wij extra gemotiveerd om een zo hoog mogelijke donatie te geven aan deze actie. Daarom opent Tanger Advocaten het Serious Loket!

Serious Loket

Op maandag 22 december en dinsdag 23 december zal Tanger Advocaten het Serious Loket openen nabij het glazen huis van 15.00 uur – 17.00 uur op de Grote Markt in Haarlem.

Op deze dagen bent u van harte welkom op de Grote Markt in Haarlem om allerhande vragen te stellen en om juridisch advies in te winnen. De advocaten staan u, in toga en onder het genot van koek en zopie, dan graag te woord.

De tijd dat u met onze advocaten praat wordt getimed en kost u slechts één euro per minuut.

Tanger Advocaten zal de opbrengst verdubbelen! De opbrengst komt ten goede aan de actie Hands off our girls van Serious Request 2014.

Doneren

Mocht u als cliënt van Tanger Advocaten of als bezoeker van deze pagina mee willen helpen via een donatie of actie, dan verwijzen wij u graag naar de actiepagina van Serious Request.

seriousrequest

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 06 – 528 659 02 of laat uw gegevens achter