Dag van de scheiding

Op vrijdag 11 september 2020 is het de jaarlijkse Dag van de Scheiding. Een nationaal initiatief van de vFAS, een vereniging van personen-, familie- en erfrechtadvocaten. Deze dag biedt een uitgelezen kans om bij Tanger Advocaten gratis en geheel vrijblijvend informatie in te winnen over een echtscheiding en de gevolgen daarvan.

Tanger Advocaten is bij uitstek de specialist op het gebied van familierecht. Onze familierechtadvocaten hebben zich geheel toegewijd aan het familierecht en alles wat daarmee samenhangt. Onze advocaten zijn niet alleen goede juristen, maar ook ervaren adviseurs, onderhandelaars en sparringpartners. Zij verdiepen zich in uw juridische problemen, maar hebben ook oog voor de emoties die bij de scheiding komen kijken.

Op 11 september 2020 staan deze familierechtadvocaten voor u klaar. Heeft u vragen over een boedelverdeling, een zorgregeling, of het huurrecht van uw woning na scheiding? Of wilt u meer weten over partner- en/of kinderalimentatie? Kom dan tussen 09:00 en 17:00 uur bij ons langs op kantoor. Vriendelijk verzoeken wij u om vooraf een afspraak in te plannen via het nummer 0255-547816.

Lees hier meer over het rechtsgebied Familierecht.

Neem direct contact op

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 06 – 528 659 02 of laat uw gegevens achter