Dag van de Scheiding

Op 8 september 2017 is het de Dag van de Scheiding. De vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) heeft deze dag in het leven geroepen. Een uitgelezen kans om bij Tanger Advocaten gratis en geheel vrijblijvend informatie in te winnen over een echtscheiding en de gevolgen daarvan.

Tanger Advocaten is bij uitstek de specialist op het gebied van familierecht. Gespecialiseerde advocaten hebben zich geheel toegewijd aan het familierecht en alles wat daarmee samenhangt. Een echtscheiding heeft grote gevolgen. De emoties kunnen hoog oplopen. U heeft dan niet alleen een goed jurist nodig. Ook een ervaren adviseur, onderhandelaar en sparringpartner is noodzakelijk. Wij zijn dat voor u.

Onze specialisten informeren u graag over onder andere het opstellen van een ouderschapsplan, alimentatie, de verdeling van de goederengemeenschap of het afwikkelen van huwelijkse voorwaarden.

Stapt u dan ook gerust bij ons binnen, ook voor andere familierechtelijk gerelateerde kwesties. U kunt 8 september 2017 tussen 9.00 en 17.00 uur terecht bij onze specialisten op de vestigingen in Velsen-Zuid, Alkmaar en Haarlem (met uitzondering van de vestiging te Heemskerk). De koffie staat klaar!

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 06 – 528 659 02 of laat uw gegevens achter