De kosten van een letselschadeadvocaat

Niets is gratis, ook niet een letselschadeadvocaat. Waarom hoef je als slachtoffer met letselschade dan meestal geen kosten te maken als je een letselschadeadvocaat nodig hebt? Vaak zeggen letselschadebureaus dat hun hulp gratis is en een advocaat veel geld kost. Dat klopt niet.

Als iemand letsel heeft opgelopen door bijvoorbeeld een verkeersongeval waarvoor een ander aansprakelijk is, moet de verzekeringsmaatschappij de schade van het slachtoffer vergoeden. De kosten die het slachtoffer aan zijn advocaat moet betalen is ook gewoon een schadepost die vergoed moet worden. Voor de kosten maakt het niet uit of je een letselschadebureau inschakelt of een advocaat. Van beide belangenbehartigers moeten de kosten worden vergoed. De hulp van een belangenbehartiger is dus niet gratis, maar de redelijke kosten die daardoor worden gemaakt moeten door de verzekeraar worden vergoed. Natuurlijk geldt dit alleen als de aansprakelijkheid is erkend.

Heeft u letsel opgelopen en wilt u uw schade vergoed krijgen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze letselschadeadvocaten via info@boddaertadvocaten.nl of 072-5744409.

Over Mr. F.M. Veerman

Frank werkt vanaf januari 2003 bij Tanger Advocaten N.V. waar hij een brede praktijk voert maar zich voor een groot deel toelegt op zijn specialisaties, zijnde het aansprakelijkheidsrecht en het bouwrecht.

Bekijk profiel
Kantoor Velsen-Zuid 0255-547800
Rechtstreeks 06-468 10 565
E-mail f.m.veerman@tanger.nl

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 06 – 528 659 02 of laat uw gegevens achter