Vacature (kandidaat) notaris

Vacature (kandidaat) notaris

Sinds januari 2020 werkt Tanger Advocaten intensief samen met Roeda Netwerk Notarissen. Deze samenwerking gaat dermate goed, dat op afzienbare termijn de beide kantoren zullen samengaan en een gecombineerd advocaten- en notarissenkantoor zullen vormen. In verband met deze ontwikkeling zoeken wij een notaris of een kandidaat-notaris om ons team te versterken.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ondernemend persoon. Iemand die niet alleen kansen ziet, maar die ook om zet in actie. Iemand die snapt hoe de ondernemer denkt en weet wat de ondernemer wil. Niet alleen juridisch, maar met name ook wat betreft dienstverlening. Iemand die de taal van de ondernemer spreekt.

Wij zoeken een persoon die een organisatie kan leiden. Iemand die het team kan inspireren en motiveren. Iemand die beseft: “There is no I in Team”.

Wij zoeken iemand die ons kantoor gaat helpen uitbouwen. Maar die tegelijkertijd weet dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit.

Wat bieden wij?

–             Een gedreven en enthousiast team in zowel advocatuur als notariaat.

–             Perfecte ondersteuning zowel qua mensen als qua middelen.

–             Een kantoor dat de ambitie heeft om ook op notarieel gebied de grootste in de regio te worden.

–             Door de samenwerking tussen notarissen en advocaten bestaat er de unieke mogelijkheid voor de notaris om betrokken te zijn aan de voorkant van de transactie.

–             De organisatie van Netwerk Notarissen staat borg voor de meest ideale ondersteuning in de branche.

–             Een uitstekende honorering.

–             En tot slot de mogelijkheid om (snel) toe te treden tot de maatschap.

Uitnodiging

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Michel Moeijes (a.g.moeijes@tanger.nl, 06-55705734).

Voldoet u nog niet aan alle door ons gewenste eigenschappen? Dan nodigen wij u toch uit om vooral contact op te nemen en eens met ons om tafel te gaan. Wat betreft de ontwikkeling van onze organisatie hebben wij een lange termijn planning. Belangrijker dan de vraag wanneer iemand de gewenste functie kan uitoefenen, is of iemand de potentie, de “drive” heeft om dat te gaan doen. Daarom worden ook beginnende kandidaat-notarissen uitgenodigd.

Waarom werken bij Tanger?

  • Bijna 50 jaar toonaangevend in Noord-Holland en daar buiten
  • We denken niet in problemen, maar in oplossingen
  • Er zit energie in wat we doen, omdat we er energie uithalen
  • Geen tunnelvisie, maar een open blik
  • Perfect kantoor qua leeftijdopbouw en diversiteit