Mr. A.S. Arts (Axel)

Axel adviseert en procedeert voor ondernemers en particulieren op het gebied van het ondernemingsrechtarbeidsrechtvastgoedrecht en verbintenissenrecht. Als advocaat hecht Axel waarde aan kwalitatieve en doortastende dienstverlening, waarbij duidelijk en transparant met cliënten wordt samengewerkt. Axel is een benaderbare advocaat en weet daardoor langdurige relaties met cliënten op te bouwen. Hij beheerst de kunst om complexe juridische kwesties begrijpelijk uit te leggen.

Axel is aan de Vrije Universiteit in Amsterdam afgestudeerd in het arbeids- en ondernemingsrecht. Tijdens zijn studie heeft hij ervaring opgedaan bij advocatenkantoren op de Zuidas en daarnaast heeft hij jarenlang een eigen onderneming gedreven. Daardoor weet Axel als geen ander wat er gevraagd wordt in de zakelijke dienstverlening.

Naast zijn werk als advocaat is Axel lid van de Tuchtrechtcommissie van de KNVB. Hiermee zet hij zich in voor een eerlijke en veilige sport, levert hij met veel enthousiasme een maatschappelijke bijdrage en heeft hij een uitgebreid netwerk door het hele land.

  • Kantoor Velsen-Zuid

    0255-547800
  • Mobiel telefoonnummer

    06-528 65 899
  • E-mail

    a.s.arts@tanger.nl
  • Download vCard

Mijn specialisaties voor particulieren

Mijn specialisaties voor organisaties

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 0255-547800 of 06-528 65 899 of laat uw gegevens achter