Koplopers in Duurzaamheid

Deze week verscheen onderstaand artikel van mr. Chris van Beers in het magazine ‘Koplopers in Duurzaamheid’. Als advocaat bouwrecht krijgt Chris veel te maken met innovaties binnen de bouwsector. Soms zijn die initiatieven de wetgeving ver vooruit en moet goed nagedacht worden over hoe de plannen juridisch vormgegeven en uitgewerkt moeten worden.

Voor Chris is dat één van de mooiste uitdagingen van zijn vak. Samen met zijn cliënten bespreekt hij de wensen, kansen en risico’s. Hij combineert zijn juridische kennis en affiniteit met de techniek, om voor zijn cliënten tot het juiste en beste resultaat te komen. Enkele praktijkvoorbeelden waarin Chris dat reeds deed, bespreekt hij in zijn artikel.

https://digitaalpubliceren.com/ogwijzer/17915/72/
Gepubliceerd in: OG Wijzer, Koplopers in duurzaamheid (Editie 1 – December 2020).

Over Mr. K.R. Stephan

Kevin adviseert en procedeert voornamelijk over ondernemers-rechtelijke vraagstukken. Hij staat ondernemers bij in arbeidszaken en huurgeschillen, maar tot de dagelijkse praktijk behoort ook het opstellen van contracten en advisering in algemeen verbintenis- of goederenrechtelijke vraagstukken. En voor ingewikkelde verdelingen, of het nu is van huwelijksgemeenschappen of van bedrijfsvermogen, staat hij 24/7 klaar.

Bekijk profiel
Kantoor Haarlem 023-5121400
Rechtstreeks 06-243 24 194
E-mail k.r.stephan@tanger.nl

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 06 – 528 659 02 of laat uw gegevens achter