HomeAdvocaatmr. K.R. Stephan

mr. K.R. Stephan

Geboren te West-Berlijn en verhuisd naar het Nederlandse deel van de familie in 2000, verenigt Kevin in zich zowel de Nederlandse als de Duitse mentaliteit.

De combinatie van ‘Deutsche Gründlichkeit & Klartext reden’ met Nederlandse nuchterheid en gezonde zelfreflectie is een formule die zich goed leent voor toepassing in de rechtspraktijk.

Als native speaker maakt hij in de praktijk voorts gebruik van zijn kennis van de Duitse taal en cultuur. Daarbij gaat het onder meer om communicatie met Duitse partijen en checks van Duitstalige contracten.

Met ruim tien jaar ervaring in een horeca-familiebedrijf heeft Kevin van achter de schermen geleerd wat ondernemen als MKB betekent.

Met deze ervaring, aangevuld met regelmatig contact met ondernemers in de hoedanigheid van aanspreekpunt in de regionale politiek, heeft hij een uniek overzicht op het palet aan obstakels voor ondernemers, alsook op de mogelijke, al dan niet juridische oplossingen daarvoor.

In de rechtspraktijk combineert hij juridische kennis met zijn ervaring uit het familiebedrijf in het oplossen van logistieke en bedrijfseconomische vraagstukken, alsook met zijn politieke ervaring in het vinden van praktische oplossingen.