HomeFaillissementReorganisatie – snel en goed

Reorganisatie – snel en goed


De economische teruggang betekent helaas regelmatig dat een bedrijf inkrimpt. En dat betekent doorgaans dat ook personeel moet worden ontslagen.

Werkgevers willen nog wel eens opkijken tegen de toestanden die dat oplevert. Maar onze ervaring is dat als het goed wordt aangepakt, de hele reorganisatie binnen 6 weken is geregeld. Iets langer wanneer advies ondernemingsraad of overleg met vakbonden nodig is. Hoe? Door de mensen goed uit te leggen waarom hun functie vervalt en welke twee opties zij hebben. Namelijk ontslag via een ontslagvergunning van het UWV, in welk geval alleen de transitievergoeding wordt betaald. Of een hogere vergoeding en nog wat aanvullende voordelen wanneer wordt meegewerkt aan het tekenen van een vaststellingsovereenkomst.

Na afloop van NOW 1 zijn inmiddels de nodige reorganisaties door ons begeleid. Tot nu toe is het steeds gelukt om de reorganisatie binnen 4 tot 6 weken te hebben geregeld.

Neem voor meer informatie contact op met Carlijn Nieuwenhuis, Mitchel Schildwacht of Michel Moeijes via het nummer 0255 – 547 800 of via info@tanger.nl


Over Mr. A. G. Moeijes

Michel is sinds 1993 advocaat en heeft sindsdien in verschillende rechtsgebieden gewerkt, maar hoofdzakelijk voor ondernemers. Overeenkomsten, samenwerkingsverbanden, kleine- en grote overnames, ... Lees meer >

Kantoor Velsen-Zuid 0255-547800
Rechtstreeks 0255-547810
E-mail a.g.moeijes@tanger.nl


Ook interessant