Mr. A. Ourhris (Abslem)

Abslem is advocaat ondernemingsrecht gespecialiseerd in commerciële contracten en faillissementsrecht. Hij adviseert en procedeert in vraagstukken over de nakoming en uitleg van contracten, bestuurders- en aandeelhoudersaansprakelijkheid en onderwerpen die verband houden met een faillissement. Daarnaast wordt Abslem regelmatig door de rechtbank benoemd tot curator in faillissementen of bewindvoerder in surseances van betaling.

Zijn klantenkring is breed en bestaat bijvoorbeeld uit vastgoedbedrijven (ontwikkelaars, investeerders en onderhoud), bedrijven die zich bezighouden met handel in cryptovaluta (bitcoin, altcoins), horecabedrijven en handelsondernemingen (groothandels e.d.).

Abslem is sinds 2014 advocaat en sinds 2020 verbonden aan Tanger Advocaten. Voor zijn overstap naar Tanger Advocaten was hij advocaat bij Stibbe en RESOR in Amsterdam. Hij studeerde privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam (cum laude). In 2021 voltooide Abslem de postacademische specialisatieopleiding ‘Insolventierecht’ aan de Grotius Academie.

Abslem is aspirant lid van INSOLAD, de specialisatievereniging van insolventie advocaten.

Abslem heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

  • Kantoor Velsen-Zuid

    0255-547811
  • Mobiel telefoonnummer

    06-528 65 893
  • E-mail

    a.ourhris@tanger.nl
  • Download vCard

Mijn specialisaties voor particulieren

Mijn specialisaties voor organisaties

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 0255-547811 of 06-528 65 893 of laat uw gegevens achter