Mr. A. Ourhris (Abslem)

Abslem is advocaat ondernemingsrecht gespecialiseerd in commerciële contracten en faillissementsrecht . Hij adviseert en procedeert in vraagstukken over de nakoming en uitleg van contracten, bestuurders- en aandeelhoudersaansprakelijkheid en onderwerpen die verband houden met een faillissement.

Abslem is sinds 2020 verbonden aan Tanger Advocaten. Voor zijn overstap naar Tanger Advocaten was hij advocaat bij Stibbe en RESOR in Amsterdam. Hij studeerde privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam (cum laude) en is in 2014 beëdigd als advocaat.

Abslem is (onder meer) lid van de Vereniging Insolventierecht Advocaten (JIRA) en INSOL Europe, de vereniging van Europese advocaten en accountants die faillissementsrecht beoefenen en/of optreden als curator.

Abslem heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

  • Kantoor Velsen-Zuid

    0255-547811
  • Mobiel telefoonnummer

    06-528 65 893
  • E-mail

    a.ourhris@tanger.nl
  • Download vCard

Mijn specialisaties voor particulieren

Mijn specialisaties voor organisaties

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 0255-547811 of 06-528 65 893 of laat uw gegevens achter

"*" geeft vereiste velden aan