HomeAdvocaatMr. A. Ourhris

Mr. A. (Abslem) Ourhris

Abslem is advocaat ondernemingsrecht gespecialiseerd in commerciƫle contracten en faillissementsrecht . Hij adviseert en procedeert in vraagstukken over de nakoming en uitleg van contracten, bestuurders- en aandeelhoudersaansprakelijkheid en onderwerpen die verband houden met een faillissement.

Abslem is sinds maart 2020 verbonden aan Tanger Advocaten. Voor zijn overstap naar Tanger Advocaten was hij advocaat bij Stibbe en RESOR in Amsterdam. Hij studeerde privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam (cum laude) en is in 2014 beƫdigd als advocaat.

Abslem is (onder meer) lid van de Vereniging Insolventierecht Advocaten (JIRA) en INSOL Europe, de vereniging van Europese advocaten en accountants die faillissementsrecht beoefenen en/of optreden als curator.

Abslem heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.