Mr. M. de Waal (Martijn)

Martijn is partner ondernemingsrecht. Hij adviseert bij fusies en overnames, private equity transacties, venture capital investeringen, joint ventures en andere samenwerkingsverbanden. Voorts adviseert en procedeert hij over algemene ondernemingsrechtelijke en contractuele vraagstukken.

Martijn heeft daarnaast veel kennis en ervaring in het vastgoed- en bouwrecht. Hij adviseert over projectontwikkeling, bouw, koop/verkoop, aanbestedingsrecht, samenwerkingsvormen, enzovoorts. Martijn treedt op voor beleggers, projectontwikkelaars, aannemers en architecten/adviseurs, zowel in transacties als bij geschillen.

Sinds 2009 is Martijn verbonden aan Tanger Advocaten. Voor zijn overstap naar Tanger Advocaten was hij advocaat bij een zuidaskantoor. Hij studeerde Nederlands recht en arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam en is in 2006 beëdigd als advocaat.

In 2017 heeft Martijn de Grotius specialisatie opleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht afgerond

Martijn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

  • Kantoor Velsen-Zuid

    0255-547800
  • Mobiel telefoonnummer

    06-528 65 894
  • E-mail

    m.de.waal@tanger.nl
  • Download vCard

Mijn specialisaties voor particulieren

Mijn specialisaties voor organisaties

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 0255-547800 of 06-528 65 894 of laat uw gegevens achter