Advocaten van Tanger denken in alles met hun cliënten mee

Het is spitsuur. Kwesties over ondernemings- en arbeidsrecht zijn aan de orde van de dag. Corona heeft er bij Tanger Advocaten voor gezorgd dat Ton van der Baan en Kevin R. Stephan meer dan ooit tevoren fungeren als sparringpartner voor ondernemers.

Onlangs verscheen onderstaand interview met Ton en Kevin in INTO business magazine. In tijden als deze is het extra belangrijk dat je oog hebt voor de bijzondere omstandigheden waarmee jouw cliënten te maken hebben. Bij Tanger Advocaten bent u daarvoor aan het juiste adres.

Wil u meer informatie over het ondernemings- of arbeidsrecht? Bent u op zoek naar een sparringpartner? Neemt u dan vrijblijvend contact op met mr. Ton van der Baan (a.van.der.baan@tanger.nl of 06-54 63 67 83), mr. Kevin Stephan (k.r.stephan@tanger.nl of 023-512 1400) of één van onze andere gespecialiseerde advocaten.

Lees hier het hele interview.

Over Mr. A.G.P. van der Baan

Ton is partner ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Hij adviseert en procedeert op ondernemingsrechtelijk en arbeidsrechtelijk gebied, in de meest brede zin. Zijn cliënten variëren van particulieren en beginnende ondernemers in het mkb tot grote ondernemingen.

Bekijk profiel
Kantoor Haarlem 023-5121407
Rechtstreeks 06-546 36 783
E-mail a.van.der.baan@tanger.nl

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 06 – 528 659 02 of laat uw gegevens achter