HomeRechtsgebiedArbeidsrecht
arbeidsrecht

Arbeidsrecht


Tanger Advocaten heeft een toonaangevende reputatie op het gebied van arbeidsrecht. Vijf gespecialiseerde advocaten beschikken over specifieke expertise om onze cliënten met arbeidsrecht te ontzorgen.
Wij zijn zeer partijdig en gaan tot het uiterste om uw belangen te behartigen. Naast advies over de juridische positie over arbeidsrecht zorgen wij voor oplossingen bij problemen. Veelal door een pragmatische oplossing te bewerkstelligen. Maar als het moet door te procederen. Goedschiks of kwaadschiks, onze arbeidsrechtadvocaten zijn probleemoplossers.

Wij helpen onze klanten ook met gratis advies over arbeidsrecht. Hieronder vindt u basisinformatie over een aantal arbeidsrechtelijke kwesties, maar ook voorbeeldovereenkomsten.
Wij helpen onze klanten ook door gratis korte, snelle adviezen te geven. Een opzet voor een waarschuwing, controle van een vaststellingsovereenkomst, vragen beantwoorden als dat kort en snel mogelijk is. Onze klanten waarderen het dat juist dit soort korte, snelle zaken kosteloos worden geregeld. Als service.
Dat is vrij zeldzaam in een wereld van arbeidsrecht waarin bij veel advocatenkantoren de tijd per 6 minuten en volledig moet worden verantwoord. Wij werken anders.

In een gesprek van maximaal 45 minuten kunnen wij kennismaken en u aangeven hoe wij u kunnen helpen. Geheel vrijblijvend, zonder kosten. Mogen wij u van dienst zijn? Bel Michel Moeijes op 06-55705734.

Ambtenarenrecht Arbeidsrecht 2015 Arbeidsovereenkomst CAO recht Concurrentiebeding Gelijke behandelingLangdurig zieke werknemer Medezeggenschap/ondernemingsraad Ontslag en de procedures Overgang van onderneming Proeftijd Statutair directeur Transitievergoeding UitzendovereenkomstenVoorbeeld overeenkomsten Wijzigen arbeidsovereenkomst