Mr. M. Schildwacht (Mitchel )

Mitchel is advocaat voor ondernemers en particulieren op het gebied van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en vastgoedrecht. De werkwijze van Mitchel kenmerkt zich door eerlijkheid en daadkracht in een proactieve samenwerking met zijn cliënt. Hij behandelt zijn zaken met expertise en een vooraf met zijn cliënt afgesproken strategie.

Mitchel heeft tijdens zijn rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam ervaring opgedaan door stage te lopen bij de Rechtbank Den Haag. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan bij advocatenkantoren in het binnen- en buitenland. Bovendien heeft hij door zijn ondernemerszin jarenlang een eigen juristenkantoor gedreven. Door deze uiteenlopende ervaringen heeft Mitchel reeds voor zijn beëdiging als advocaat relaties weten op te bouwen met cliënten die hem goed weten te vinden. En omdat Mitchel zelf ondernemer is, kan hij goed begrijpen wat een ondernemer van hem verlangt als advocaat.

Tot slot heeft Mitchel tijdens zijn jeugd en rechtenstudie gevoetbald bij AFC Ajax, AZ en HFC Haarlem. Voor Mitchel is het als voormalig topsporter dan ook een vanzelfsprekendheid dat een zaak met overtuiging, toewijding en professionaliteit wordt behandeld.

Mitchel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

 • Algemene Praktijk

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 • Kantoor Velsen-Zuid

  0255-547800
 • Mobiel telefoonnummer

  06-517 97 853
 • E-mail

  m.schildwacht@tanger.nl
 • Download vCard

Mijn specialisaties voor particulieren

Mijn specialisaties voor organisaties

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 0255-547800 of 06-517 97 853 of laat uw gegevens achter