HomeAdvocaatMr. M. Schildwacht

Mr. M. (Mitchel) Schildwacht

Mitchel is advocaat voor ondernemers en particulieren op een breed aantal rechtsgebieden. Het arbeidsrecht en ondernemingsrecht vallen daarbij onder zijn bijzondere expertise. De werkwijze van Mitchel kenmerkt zich door eerlijkheid en daadkracht in een proactieve samenwerking met zijn cliënt.

Mitchel heeft tijdens zijn rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam ervaring opgedaan bij de Rechtbank Den Haag en een advocatenkantoor in het buitenland. Daarnaast heeft hij door zijn ondernemerszin een eigen juristenkantoor gedreven. Door deze uiteenlopende ervaringen heeft Mitchel reeds voor zijn beëdiging als advocaat relaties weten op te bouwen met cliënten die hem nog steeds weten te vinden. En omdat Mitchel zelf ondernemer is, kan hij goed begrijpen wat een ondernemer van hem verlangt als advocaat.

Tijdens zijn rechtenstudie heeft Mitchel gevoetbald bij AFC Ajax, AZ en HFC Haarlem. Voor Mitchel is het als voormalig topsporter dan ook een vanzelfsprekendheid dat een zaak met overtuiging, toewijding en professionaliteit wordt behandeld.