Mr. M. Schildwacht (Mitchel )

Mitchel is advocaat voor ondernemers en particulieren op een breed aantal rechtsgebieden. Het arbeidsrecht en ondernemingsrecht vallen daarbij onder zijn bijzondere expertise. De werkwijze van Mitchel kenmerkt zich door eerlijkheid en daadkracht in een proactieve samenwerking met zijn cliënt.

Mitchel heeft tijdens zijn rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam ervaring opgedaan door stage te lopen bij de Rechtbank Den Haag. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan bij advocatenkantoren in het binnen- en buitenland. Bovendien heeft hij door zijn ondernemerszin jarenlang een eigen juristenkantoor gedreven. Door deze uiteenlopende ervaringen heeft Mitchel reeds voor zijn beëdiging als advocaat relaties weten op te bouwen met cliënten die hem goed weten te vinden. En omdat Mitchel zelf ondernemer is, kan hij goed begrijpen wat een ondernemer van hem verlangt als advocaat.

Tot slot heeft Mitchel tijdens zijn jeugd en rechtenstudie gevoetbald bij AFC Ajax, AZ en HFC Haarlem. Voor Mitchel is het als voormalig topsporter dan ook een vanzelfsprekendheid dat een zaak met overtuiging, toewijding en professionaliteit wordt behandeld.

  • Kantoor Velsen-Zuid

    0255-547800
  • Mobiel telefoonnummer

    06-51797853
  • E-mail

    m.schildwacht@tanger.nl
  • Download vCard

Mijn specialisaties voor particulieren

Mijn specialisaties voor organisaties

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 0255-547800 of 06-51797853 of laat uw gegevens achter

"*" geeft vereiste velden aan