Mr. B. Stelling (Babette)

Babette is sinds januari 2020 advocaat en specialist in het personen- en familierecht. Zij is een betrokken advocaat en komt snel tot de kern van het juridische probleem.

Babette heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Haar mastertitel heeft zij behaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam waarbij zij zich toen al volledig heeft gericht op het specialiseren in het familie- en jeugdrecht. Tijdens haar studie heeft zij in dit rechtsgebied verschillende stages gelopen en dienstbetrekkingen gehad, waaronder bij advocatenkantoren en de rechtbank te Alkmaar. Ook is zij vrijwilliger geweest bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel in Amsterdam. In haar periode als advocaat-stagiaire heeft zij bovendien veel praktijk- en proceservaring opgedaan.

Babette is sinds oktober 2023 werkzaam bij Tanger Advocaten alwaar zij zich nog verder in het familie- en jeugdrecht is gaan specialiseren. Door haar persoonlijke benadering probeert Babette haar cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen en tot een duurzame oplossing te komen.

Mijn specialisaties

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 023-5121400 of laat uw gegevens achter