Mr. Z.C.E. Houben (Zoë)

Zoë focust zich op het personen-, familie en erfrecht. Zij is een betrokken, enthousiaste en gedreven advocaat.

Zoë heeft rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en een mastertitel Jeugdrecht behaald aan de Universiteit Leiden. Ze heeft ook een mastertitel behaald in American Studies aan de faculteit Letteren. Tijdens haar studie is Zoë werkzaam geweest bij een advocatenkantoor in Amerika en bij de Kinderombudsman van de Gemeente Amsterdam.

Direct na het afronden van haar studie is Zoë bij Tanger Advocaten begonnen en is zij als advocaat een zelfstandige praktijk gaan voeren. Zoë adviseert en procedeert daarbij met name op familierechtelijke en erfrechtelijke vraagstukken, in de meest brede zin van het woord. Bijvoorbeeld over de vaststelling van een zorg- of omgangsregeling, de hoogte van partner- of kinderalimentatie of de verdeling van de huwelijksgemeenschap of nalatenschap.

Zoë heeft zich in het erfrecht verder gespecialiseerd door met succes de post-doctorale opleiding Leergang Erfrecht af te ronden.

Zoë verdiept zich graag in juridische complexe vraagstukken en heeft oog voor de emoties die daarbij komen kijken. De belangen van haar cliënten en eventuele kinderen stelt Zoë voorop. Cliënten kunnen Zoë altijd bellen voor vragen of bij behoefte aan een luisterend oor. Met een persoonlijke en oplossingsgerichte benadering is Zoë in staat voor haar cliënten in een korte tijd een goed resultaat te behalen.

Zoë heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten devolgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

  • Kantoor Velsen-Zuid

    0255-547800
  • Mobiel telefoonnummer

    06-528 65 892
  • E-mail

    z.houben@tanger.nl
  • Download vCard

Mijn specialisaties

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 0255-547800 of 06-528 65 892 of laat uw gegevens achter