Onterecht beroep op financieringsvoorbehoud leidt tot boete van ruim € 95.000,–

De Rechtbank Amsterdam heeft onlangs geoordeeld dat de kopers van een woning aan de verkopers een boete moeten betalen van ruim € 95.000,–. De rechtbank heeft in deze zaak namelijk geoordeeld dat de kopers onvoldoende hebben aangetoond dat zij terecht een beroep hebben gedaan op het financieringsvoorbehoud uit de koopovereenkomst. Onze advocaat mr. Romana le Roy heeft de verkopers in deze zaak bijgestaan en de zaak gewonnen.

De uitspraak is hier te lezen.

Ook de media hebben aandacht aan dit kort geding vonnis besteed, lees hier bijvoorbeeld het artikel van NH Nieuws.

Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met ons kantoor of rechtstreeks met mr. Romana le Roy via 023-5121400 of r.leroy@tanger.nl.

Over Mr. R.G.N. le Roy

Romana le Roy is boven alles een gedreven advocaat. Dat zeggen ook haar cliënten. Ze heeft een brede praktijk met de focus op vastgoedrecht en contractenrecht. Adviseren en procederen voor huurders en verhuurders, kopers en verkopers, makelaars en taxateurs, erfpachters en appartementseigenaren, horecaondernemingen en winkels. Particulieren en ondernemers die graag met Romana werken. Haar cliënten noemen haar volhardend en leuk om mee te werken.

Bekijk profiel
Kantoor Haarlem 023-5121400
E-mail r.leroy@tanger.nl

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 06 – 528 659 02 of laat uw gegevens achter

Meer over overeenkomst / contract

Bekijk alle artikelen