Mr. R.G.N. le Roy (Romana)

Romana le Roy is boven alles een gedreven advocaat. Dat zeggen ook haar cliënten. Ze heeft een brede praktijk met de focus op vastgoedrecht en contractenrecht. Adviseren en procederen voor huurders en verhuurders, kopers en verkopers, makelaars en taxateurs, erfpachters en appartementseigenaren, horecaondernemingen en winkels. Particulieren en ondernemers die graag met Romana werken. Haar cliënten noemen haar volhardend en leuk om mee te werken.

Romana zoekt altijd de verbinding tussen juridische kennis en praktische aanpak. De ruime juridische kennis die zij vergaarde als docent/onderzoeker is mooi meegenomen, maar haar liefde en werkplezier ligt bij het echte advocatenwerk.

Na haar werk aan de Vrije Universiteit werd zij advocaat in 2006. Bij Tanger Advocaten trekt ze de kar van de sectie vastgoedrecht. Wilt u in-house bijgepraat worden over veel voorkomende contractproblemen of vastgoedzaken? Romana geeft ook cursus op locatie, zoals recent nog een update huurrecht voor het Rijksvastgoedbedrijf.

Romana is tevens oprichter van onze Indonesia Desk www.tanger.nl/rechtsgebied/indonesia-desk/. Als deelnemer aan de Nederlandse Handelsmissie in 2020 naar Jakarta en Surabaya heeft Romana een belangrijke stap gezet naar het versterken van de banden met deze veelbelovende economie. Voor wie kansen zoekt: Indonesië (lid van de G20) is met 250 miljoen mensen de grootse economie in Zuidoost-Azië. Met haar sterke roots, beheersing van de Indonesische taal en kennis van het land en de cultuur, is Romana de perfecte juridische gids wanneer het gaat om de begeleiding van Nederlandse bedrijven die zaken doen in Indonesië, en andersom.

Romana heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

 

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Mijn specialisaties

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 023-5121400 of laat uw gegevens achter