Mr. E. Klungers (Ed)

Ed Klungers is specialist in de behandeling van letselschade, overlijdensschade en verzekeringsrecht met speciale interesse voor medisch letsel als gevolg van een tekortkoming bij de medische behandeling.

“Goede persoonlijke begeleiding bij letselschadezaken vind ik belangrijk.”

Medische praktijkkennis
“Letselschade en verzekeringsrecht – daar ligt mijn hart. In 1994 heb ik een carrièreswitch gemaakt. Ik heb twintig jaar gewerkt als verpleegkundige op de spoedeisende hulp van een ziekenhuis en als ambulanceverpleegkundige. De medische praktijkkennis die ik daar heb opgedaan, komt mij bij letselschadezaken goed van pas.”

Intensief contact
“Als letselschadeadvocaat heb ik vaak langdurig en intensief contact met mijn cliënten. Het zijn langlopende zaken. Ik wil en kan werkelijk iets voor ze betekenen. Het is belangrijk dat het slachtoffer de volledige schade vergoed krijgt. Een goede begeleiding in het hele proces is essentieel. Ik wil de slachtoffers helpen om na een ingrijpende gebeurtenis weer verder te kunnen met hun leven.”

In 1995 is Ed Klungers beëdigd als advocaat na een studie Nederlands recht aan de Open Universiteit in Heerlen.

Ed heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd

  • Letselschaderecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Aangesloten bij de specialisatieverenigingen

 

  • Kantoor Haarlem

    023-5121400
  • E-mail

    e.f.klungers@tangerboddaert.nl
  • Download vCard

Mijn specialisaties

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 023-5121400 of laat uw gegevens achter