Mr. F.M. Veerman (Frank)

Frank werkt vanaf 2003 bij Tanger Advocaten N.V. waar hij een brede praktijk voert maar zich voor een groot deel toelegt op zijn specialisaties, zijnde het aansprakelijkheidsrecht en het bouwrecht.

Frank is een slachtofferadvocaat bij uitstek. Hij helpt slachtoffers van ongevallen, zoals verkeersongelukken en bedrijfsongelukken. Maar hij helpt ook slachtoffers van fouten of zelfs boze opzet. Zoals slachtoffers van een misdrijf of slachtoffers van beroepsfouten van artsen, accountants, notarissen en advocaten. Frank heeft lange ervaring met het voeren van procedures en adviseren van cliënten die slachtoffer zijn en schade hebben geleden en genoegdoening wensen.

Door de vele procedures heeft Frank een ruime en brede ervaring op het gebied van het proces- en het verzekeringsrecht. Hij weet dat je doorgaans niet moet gaan voor de snelle klap op korte termijn, want dat kan betekenen dat het slachtoffer nu snel wat geld heeft, maar op termijn alsnog in financiële problemen komt. Het moet gaan om een eerlijke vergoeding van alle schade, die voortvarend wordt vergoed. Daar is een slachtoffer het beste mee geholpen.

Frank heeft hiernaast ook een bijzondere expertise in het bouwrecht, te meer, omdat hij ook een bouwtechnische opleiding heeft genoten. Hierdoor bestaat een brede blik op de praktijk.

Frank heeft na zijn studie aan de Universiteit van Amsterdam twee post academische opleidingen afgerond, te weten Grotius Personenschade LSA en de opleiding Bouwrecht VBR-A/IBR.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten staan de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten vervolgopleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

  • Kantoor Velsen-Zuid

    0255-547800
  • Mobiel telefoonnummer

    06-468 10 565
  • E-mail

    f.m.veerman@tanger.nl
  • Download vCard

Mijn specialisaties voor particulieren

Mijn specialisaties voor organisaties

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 0255-547800 of 06-468 10 565 of laat uw gegevens achter