HomeAdvocaatMr. F.W. Horstman

Mr. F.W. (Frank) Horstman

Frank voert een brede praktijk die zich richt op het bestuursrecht (omgevingsrecht), contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht. Deze rechtsgebieden worden onder meer toegepast in het vastgoed en de overheidspraktijk.

Frank is een open en eerlijke advocaat. Bij zijn cliënten staat hij bekend om zijn pragmatische en eerlijke aanpak en adviezen. De lijnen met de cliënten zijn kort en zij waarderen hem om zijn prettige en open communicatie. Niet voor niets is hij het vaste aanspreekpunt voor ondernemers en organisaties als het gaat om juridische zaken en strategisch advies.

Geschillen probeert Frank zoveel mogelijk buiten de rechtszaal te houden, maar als het belang van de cliënt dit meebrengt dan worden alle registers opengetrokken om het gelijk te krijgen van een rechter. Daarbij gaat het veelal om complexe procedures met grote belangen.

In 2018 heeft Frank de Grotius specialistenopleiding Algemeen Bestuursrecht afgerond. Ook heeft hij twee masters (Privaatrechtelijke rechtspraktijk en Internationaal- en Europeesrecht) behaald bij de UvA.

Frank heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Algemene Praktijk.

Deze registratie verplicht hem om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.