Mr. F.W. Horstman (Frank)

Frank voert een brede praktijk die zich hoofdzakelijk richt op het bestuursrecht (omgevingsrecht), contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht. Deze rechtsgebieden worden onder meer toegepast in het vastgoed en in de overheidspraktijk.

Frank staat bij zijn cliënten bekend om zijn pragmatische en eerlijke aanpak en adviezen. De lijnen met de cliënten zijn kort, hij is dag en nacht bereikbaar en zij waarderen hem om zijn prettige en open communicatie. Niet voor niets is hij al jarenlang het vaste aanspreekpunt en huisadvocaat voor ondernemers en overheden als het gaat om juridische zaken en strategisch advies.

Geschillen probeert Frank zoveel mogelijk buiten de rechtszaal te houden, maar als het belang van de cliënt dit meebrengt dan worden alle registers opengetrokken om het gelijk te krijgen van een rechter. Daarbij gaat het veelal om complexe procedures met grote belangen.

In 2018 heeft Frank de Grotius specialistenopleiding Algemeen Bestuursrecht afgerond. Ook heeft hij twee masters (Privaatrechtelijke rechtspraktijk en Internationaal- en Europeesrecht) behaald bij de UvA.

Frank heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Deze registratie verplicht hem om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

  • Kantoor Velsen-Zuid

    0255-547800
  • Mobiel telefoonnummer

    06-528 65 896
  • E-mail

    f.w.horstman@tanger.nl
  • Download vCard

Mijn specialisaties voor particulieren

Mijn specialisaties voor organisaties

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 0255-547800 of 06-528 65 896 of laat uw gegevens achter