Mr. A.G.P. van der Baan (Ton)

Ton is partner ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Hij adviseert en procedeert op ondernemingsrechtelijk en arbeidsrechtelijk gebied, in de meest brede zin. Zijn cliënten variëren van particulieren en beginnende ondernemers in het mkb tot grote ondernemingen.

Strategisch overleg, feedback en pragmatisch handelen zijn belangrijke sleutelwoorden in zijn advisering en bij de begeleiding van cliënten. Zij omschrijven Ton als nauw betrokken en daadkrachtig. Cliënten zijn vaak gebaat bij snelle, praktische oplossingen voor juridische kwesties. Ton is in staat om out-of-the-box te denken. Daardoor zorgt hij ervoor dat gewenste oplossingen worden bereikt, zonder daarbij het sociale aspect uit het oog te verliezen.

Ton studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam en is in 1993 beëdigd als advocaat. Sinds 2018 is hij aan Tanger Advocaten verbonden. Daarvoor is hij meer dan 20 jaar werkzaam geweest bij advocatenkantoren in Amsterdam en Almere.

Naast zijn werk als advocaat is Ton sinds 2017 rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Amsterdam. En door zijn lidmaatschap van diverse belangen- en netwerkorganisaties en zijn bestuurlijke nevenfuncties, is Ton zowel zakelijk als maatschappelijk actief en beschikt hij over een uitgebreid netwerk.

Ton heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten opleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

  • Kantoor Haarlem

    023-5121407
  • Mobiel telefoonnummer

    06-546 36 783
  • E-mail

    a.van.der.baan@tanger.nl
  • Download vCard

Mijn specialisaties voor particulieren

Mijn specialisaties voor organisaties

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 023-5121407 of 06-546 36 783 of laat uw gegevens achter