Mr. R. Bottenheft (Raquella)

Raquella is zowel advocaat als mediator op het gebied van het personen- en familierecht. Zij is in het jaar 2013 beëdigd als advocaat en vanaf dat moment ook verbonden aan Tanger advocaten.

Aan de universiteit van Utrecht studeerde Raquella Nederlands recht, met als master ondernemingsrecht.

Ze is lid van de vFas en heeft de driejarige specialisatieopleiding tot vFas-advocaat en scheidingsmediator met succes afgerond. De vFas is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het familierecht.

Raquella weet dat kennis van de wet en de jurisprudentie niet voldoende is, maar dat het in familiezaken meestal vooral gaat om de emotionele kant van een scheidingsprocedure. Zij denkt met u mee in mogelijkheden en oplossingen. En Raquella heeft veel ervaring met verdelingen waarin vastgoed, ondernemingen of aandelenbelangen zijn betrokken.

Raquella heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

  • Kantoor Velsen-Zuid

    0255-547800
  • Mobiel telefoonnummer

    06-528 65 890
  • E-mail

    r.bottenheft@tanger.nl
  • Download vCard

Mijn specialisaties

Heeft u een kwestie of een vraag?

Bel 0255-547800 of 06-528 65 890 of laat uw gegevens achter