HomeAdvocaatmr. R. Bottenheft

mr. R. Bottenheft

Een scherpe en bevlogen advocate”, zo wordt Raquella omschreven. Zij weet snel een goede inschatting te maken van uw zaak, waarbij zij uw belangen en die van de kinderen vooropstelt.

Raquella is niet alleen juridisch zeer kundig, zij is ook eerlijk. Zij vertelt u precies waar u aan toe bent. U weet bij haar snel wat u te wachten staat.
Samen met u probeert Raquella te bekijken of tot een onderlinge oplossing kan worden gekomen, maar zij schroomt niet om indien nodig een procedure te starten. Met haar ruime ervaring in het familierecht, bent u bij haar in goede handen.

Raquella is specialist op het gebied van familierecht. Zij is lid bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Tevens is zij mediator. Als mediator weet Raquella partijen op een goede manier tot elkaar te brengen. Uw echtscheiding kan dan worden afgewikkeld in goed overleg, zodat alle zaken – vooral met het oog op de toekomst – goed zijn geregeld. Raquella kan als mediator alles in het kader van de echtscheiding regelen, van de indiening tot het verzoek bij de rechtbank, tot het maken van de alimentatieberekeningen en de afwikkeling van de gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden.