HomeAdvocaatMr. L.W. Castelijns

Mr. L.W. (Lotte) Castelijns

Lotte is een enthousiaste, praktisch ingestelde en bevlogen advocaat. Het belang van haar cliënten en hun eventuele kinderen staat altijd voorop. Van hieruit probeert zij samen met haar cliënten tot de beste oplossingen te komen, indien nodig middels een gerechtelijke procedure. Lotte is recht voor haar raap maar altijd bereid tot overleg met de wederpartij. Door haar praktische instelling en kennis van het recht vindt zij inventieve oplossingen die voor snelle, doelgerichte resultaten zorgen. Naast juridische aspecten spelen emoties een belangrijke rol. Lotte heeft daar oog voor, en geeft u de ruimte deze te uiten. Samen met u zal zij werken aan de voor u juiste en beste uitkomst.

Lotte is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (de Vfas). Door de gevolgde opleidingen is zij specialist op het gebied van het familierecht, is zij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en heeft zij de parate kennis die nodig is om haar cliënten op de best mogelijke manier bij te staan.

Onderdeel van het familierecht betreft eveneens het erfrecht. Ook deze specialisatieopleiding heeft Lotte afgerond. Zij heeft inmiddels menig cliënt geholpen bij een juiste afwikkeling van een nalatenschap. Ook hierbij werkt Lotte graag met u aan een praktische, doelgerichte oplossing, in plaats van aan een jarenlang juridisch traject. Creativiteit en het samen afwegen van belangen speelt hierbij een belangrijke rol.

Naast advocaat is zij ook mediator. Lotte is een mediator die goed luistert naar de wensen van partijen. Hierdoor kan zij snel de belangen boven tafel krijgen, van waaruit zij werkt naar een oplossing die wenselijk is voor beiden. Lotte werkt met haar cliënten naar een overeenkomst voor de langere termijn. Een regeling waar partijen nu en in de toekomst mee kunnen werken. Met haar parate kennis van het familierecht zorgt zij ervoor dat de afspraken juridisch ook de gewenste uitkomst bieden. Doordat Lotte tevens advocaat is kan zij ook zorg dragen voor de eventuele verdere inhoudelijke afwikkeling bij de rechtbank.

Lotte is werkzaam op de vestiging van Tanger Advocaten te Haarlem. Middels een oriënterend gesprek kunt u kennis maken met Lotte en samen met haar bekijken wat de beste stappen voor u kunnen zijn.

Lotte heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingen te volgen op ieder geregistreerd rechtsgebied.