HomeAdvocaatMr. T.E. Wolfswinkel

Mr. T.E. (Tineke) Wolfswinkel

Tineke is gespecialiseerd in faillissementsrecht. Zij is advocaat, curator, bewindvoerder, executeur en vereffenaar, die met gemak het juridische met het praktische combineert. Zij denkt mee, vindt altijd grondige juridische houvast, en streeft naar een solide, duurzame oplossing van geschillen, desnoods via de rechter.

Na het gymnasium heeft Tineke drie studies afgerond: informatiemanagement en bedrijfsvoering, rechten en de specialisatie opleiding insolventierecht voor advocaten. Tineke is advocaat sinds 2006, en is sinds 2020 verbonden aan Tanger Advocaten.

Naast haar werk als advocaat werkt zij als verslaglegger voor topdirecties, en is zij voorzitter van de oud-leerlingenvereniging van het Murmellius Gymnasium in Alkmaar. Verder is zij algemeen bestuurslid van de Stichting Vrienden van de Grote Sint Laurenskerk te Alkmaar, en lid van de Vereniging voor Insolventierecht Advocaten en van de Ondernemers Sociƫteit Regio Alkmaar.

Tineke heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

U kunt bij Tineke terecht voor al uw vragen over faillissementsrecht, hoe makkelijk of ingewikkeld ook. Zij is goed rechtstreeks bereikbaar en staat u graag te woord.